2009. március 29., vasárnap

Új Masina Jazz Csoport





A Masina 1978-ban Grencsó István első saját alapítású zenekara volt, mely az utóbbi években ismét összeállt. Természetesen nem holmi retro-szarakodásról van szó - egy improvizációkkal dolgozó jazz-zenekarnál erről szerencsére szó sem lehet... A tagság újra együtt zenél, régi számok is előkerülnek, de főleg új szerzeményekkel koncerteznek.

Zugoj




A Marom Budapest Hanukarácsonyi mulatságán, immár hagyományosan a Zuboly elklezmeresítésével létrejött Zugoj zenekar szolgáltatta az ünnepi zenét. A három generációból is álló közönség jól szórakozott - így jut el a Rap a Nagyihoz, a klezmer meg az unokához!

Szülőszoba 6. - Hans van Vliet és vendégei



A hatodik újszülött keresztapja Hans van Vliet volt, aki harsonaszóval köszöntötte a jövevényt. Az alkalmi formációban rajta kívül Grencsó István szaxofonozott és fuvolázott, Gazda Bence hegedült, Darvas Bence pedig zongorázott és trombitált.

Szülőszoba a májszpészen, képekkel, zenékkel, videókkal!!!

Body Meta




Igen, az egy körfűrész.

2009. március 23., hétfő

Roham! könyvbemutató & Mumus Trió koncert




A Roham ismét bemutatott. Ezúttal nem negyedévente megjelenő újságjának aktuális lapszámát, hanem nemrég indult könyvkiadó szekciójának újabb kiadványát, Stark Attila Bélváros című könyvét. A mű szaftos részleteiről Wahorn András faggatta a szerzőt.
A beszélgetés után Paizs Miki, Halmos Rafi és Tigrics csaptak a lecsóba a pincében, Mumus Trió elnevezésű ekszperimentáhál zenei formációjukkal.